Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

Style12

Hilde van Kempen

 

Spoorstraat 12

4001 CN Tiel

 

0344 79 30 10

info@style12.com

Voor advies op het gebied van kantoorinrichting, interieurstyling, eventstyling, personal styling of het inrichting van uw kledingkast, met alles kunt u bij Style12 terecht.

 

Style12, brings style to your life!

Kluts kwijt? Wat vind ik nou mooi? Wat past er bij mij of mijn bedrijf? Laat mij met mijn kennis u verder helpen.

 

Op elk gebied en op elk moment in uw leven breng ik met maatwerk de juiste style die bij u past. Ik kijk verder dan die ene ruimte. Wat past er bij u en waar bent u naar op zoek. Iedere ruimte, situatie en persoonlijkheid zorgt voor een unieke inrichting en ik zorg dat dit goed tot uiting komt.

 

Ik word altijd geïnspireerd door mijn omgeving of het nu mensen, natuur of gebouwen zijn, ik laat me inspireren.

 

Mensen verder helpen door hun omgeving zo te maken dat ze zich er thuis voelen, dat is de missie die ik heb met Style12.  Ook help ik mensen graag zichzelf zo te presenteren dat de buitenkant ook bij de binnenkant past.

 

Dit alles doe ik met het creëren van een eigen style of dit nu op persoonlijk, zakelijk of huiselijk gebied is. Ik zorg ervoor dat uzelf, uw bedrijf, uw huis of uw evenement uitstraalt hoe u het zou willen.

 

Voor stylingadvies hoeft u geen grote bedragen uit te geven, soms is alleen een advies al genoeg om een duwtje in de juiste richting te krijgen. Lees bijvoorbeeld eens mijn blog door, wellicht dat hier al tips staan waar u iets mee kunt. Maar wilt u liever alles uit handen geven kan ik dit uiteraard ook verzorgen.

 

Spreekt mijn werkwijze u aan, bel me dan gerust voor het maken van een oriënterend gesprek!

 

Hilde van Kempen

Stylingadviseur @Style12